Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Januari Actie

Wat leuk dat je meedoet met de Januari-Actie!

Vooropgesteld…je zit nergens aan vast en in februari houdt de actie op en kan je kiezen of je door wil gaan of niet.

Met deze link ga je naar de webshop van Sporten Voor je Deur om een onbeperkte strippenkaart voor 0 euro😊 aan te schaffen. 

Helaas werkt Explorer bij het aanmelden niet altijd goed. Gebruik dus bij voorkeur Google Chrome.

Je haalt, nadat je alle gegevens hebt ingevuld, de app van Sporten Voor je Deur uit de store  (let op als je een android gsm hebt, sportenvoorjedeur aan elkaar zoeken). Het is ook mogelijk om online te boeken via www.sportenvoorjedeur.virtuagym.com .

Je logt 1X in en je kan alle trainingen boeken in het rooster (inboeken is verplicht want dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten). Als de trainingen iets anders is dan bootcamp staat dat erbij.

Deze onbeperkte strippenkaart is geldig voor de maand januari 2019.  Je mag overal aan meedoen, behalve de hardloopclinic (die is al gestart).

Na januari zou het natuurlijk super leuk zijn om je te verwelkomen bij de club! In de webshop kan je kiezen uit de volgende mogelijkheden. 

1X per week €28,50 p/m

Onbeperkt €32,50 p/m

Partnerabonnement € 18,50 p/m (die schaf je aan als je partner al een abonnement heeft)

Strippenkaart 10X € 110,- (4 maanden geldig)

Als je een 1X per week abonnement neemt, krijg je elke week een credit (training) en die is 3 weken geldig. Dus als je een keer niet kan heb je 3 weken de tijd om de training op een ander tijdstip/locatie in te halen. Je kan je uitschrijven (tot 1 uur voor de training begint) met de app van sporten voor je deur of online www.sportenvoorjedeur.virtuagym.com.

Na 3 maanden is het abonnement per de volgende hele kalendermaand (dus als je 14 maart opzegt dan stopt het abonnement eind april) opzegbaar.

Heel veel sportplezier!

Sportieve groet, Ankelien Barkman

Eigenaar en trainer Sporten Voor je Deur

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.