Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sporten Voor je Deur heeft 3 nieuwe locaties! Wij als Sporten Voor je Deur hebben Bootcamp trainingen in Utrecht en Gelderland! Maar nooit genoeg! Daarom hebben wij nu drie super leuke nieuwe locaties! Namelijk, een bootcamp training op het Koekoeksplein (Vogelenbuurt, Utrecht) & een Bootcamp training op het Lubroveld/ Prof. Sjollemanlaan (Tuinwijk, Utrecht) en een bootcamp in Veenendaal-oost (Sportveld aan de Cavalerieweg)! Dit is de eerste bootcamp van Sporten Voor je Deur in Veenendaal!

  • Koekoeksplein; maandagavond; 19:15 – 20:15.
  • Lubroveld; maandagavond; 20:30 – 21:30.
  • Sportveld aan de Cavalerieweg; maandagavond; 19:45 – 20:45 (De twee gratis proeflessen zijn: 1 & 7 april!).

Kom je een keer mee doen op de nieuwe locaties? Klik dan hier om jezelf in te schrijven voor een proefles. Ook kan je jezelf hier inschrijven voor een andere Bootcamp training in Utrecht/Gelderland. Check hier de agenda van Sporten Voor je Deur! We hopen je snel te zien!

Zou je een keer mee willen doen? Dat kan hoor! Mail dan even naar info@sportenvoorjedeur.nl of kijk nog even verder rond op onze site, facebookpaginaInstagram of YouTube! En natuurlijk zijn er voor dames ook HIIT trainingen kijk maar in het rooster.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.