Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sporten Voor je Deur krijgt steeds meer trainingen in verschillende wijken, maar zonder trainers geen trainingen. Op het moment zijn wij opzoek naar trainers voor diverse trainingen! Onder andere leuke bootcamps in Utrecht en Gelderland.

Wij zoeken namelijk sportievelingen die het leuk vinden om naast hun baan of studie groepslessen HIIT, Bootcamp, Kickboksen of Yoga en Pilates te geven in Utrecht en Meteren. Het is fijn als je 3 tot 6 uur beschikbaar bent in de avond of in het weekend. Je wordt ervoor opgeleid maar ervaring en sportdiploma’s is een pre. Kom je ons leuke team versterken? De leden zijn super leuk en je moet ervan houden om je enthousiasme en persoonlijkheid te laten zien. Wel moeten we even vermelden dat wij geen drillinstructors zoeken ;).

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@sportenvoorjedeur.nl of kijk even naar de vacature die we hebben geplaatst op onze Facebook pagina (link). Wil je gewoon lekker komen sporten bij Sporten Voor je deur? Dat kan hoor! Mail dan even naar info@sportenvoorjedeur.nl of kijk nog even verder rond op onze site, Facebookpagina, Instagram of YouTube! Klik hier voor de video vacature!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.